KUSTANNUS HD

Kirjakauppa

Metsäpuro 16, 10210 Inkoo
puh. 050 3639 195
Myllylä, Pirkko: Piilosilla — lasta ja lapsuutta etsimässä


Myllylä, Pirkko: Piilosilla — lasta ja lapsuutta etsimässä

Myllylä, Pirkko: Piilosilla — lasta ja lapsuutta etsimässä


Mikä piilosilla olossa viehättää lapsia? — On kiva kun löytää vaikka toinen on vaikeassa piilossa, kahdeksanvuotias vastaa. Hän kokee löytäjän iloa. Kätkeytyä ja tulla löydetyksi on yhtä iso ilo. Pettymyskään ei ole vierasta, jos etsii eikä löydä.

Kirja käsittelee aikuisen ja lapsen yhdessäoloa ja vastakkaisuutta, vanhusten ja lasten kohtaamisen tärkeyttä, ihmisen iän kerroksellisuutta. Lapsuus on löydettävissä oman vanhuuden alta. Kirjan tarinat on kerrottu omakohtaisena kokemuksena ja siten, että lukija jää pohtimaan niitä myös oman elämänsä kannalta. Tarinoista voi löytää käytännössä tukea lasten maailman ymmärtämiseen ja itsensä sovittamiseen siihen.

Lapsi on kirjan päähenkilö, aikuisen johdattaja lapsen rikkaaseen maailmaan. Isovanhempivuodet ovat aikuisen oppivuosia. Lapsen läheisyydessä saa kysyä: Mikä on lapsiominaisuus aikuisessa? Katoaako se jossain vaiheessa ja kompostoituu, mutta on löydettävissä uudelleen? Se löytyy eri muodossa, muuntuneena ja siitä versoo uutta.

”Teksti on ilmaisultaan kaunista ja selkeää ja kirjoittaja on läsnä tekstissä. Hellyttäviä, koskettavia ja viisaita tarinoita.” — Marja-Riitta Vainikkala, kirjallisuuskriitikko

Saatavuus: Varastossa
ISBN: 9789525964165

     Hinta: 19,90€

     Määrä: