KUSTANNUS HD

Heidi Järvinen

Metsäpuro 16, 10210 Inkoo
puh. 050 3639 195

Todellisuuksien sota — Olentojen planeetta 2
"Tieteellä ja uskonnolla määrititte sen, mikä on ehdottomasti totta ja mahdotonta siinä maailmassa, jonka kykenette omin silmin näkemään. Uskotte ehdottomiin totuuksiin maailman järjestyksestä, joten ette kykene ymmärtämään meidän maailmaamme. Miksi siis voisimme tulla toimeen ja miksi meidän pitäisi?"

Heidi Järvisen upea teos on jatkoa Jäätyneet rauniot -kirjalle. Drachesin nousu on kaikkien tiedossa ja Xin etsii ei-kenenkään-maata, jonka olemassaolosta ei ole varmuutta. Jeretzin asukkaat odottavat pimeän alueen armeijaa, mutta he kohtaavat jotain aivan muuta. Xin ei joudu ongelmiin ainoastaan vihollisen kanssa ja joutuu hakemaan apua Aleifista, Divinesin kaupungista.

ISBN 978-952-7244-09-8Jäätyneet rauniot — Olentojen planeetta 1
Planeetta ja maailma, mihin synnyin on nimeltään Modicien. Elämä alkoi Modicienillä, joka on suurin ja monimuotoisin planeetta. Täällä asuu jokaista olentoa, kasvia ja eläintä mitä on olemassa. Kaikki muut 76 planeettaa ovat tämän paikan siirtomaita. Jokainen planeetta on ajan kuluessa kehittynyt omanlaisekseen. Jossain on teknologiaa ja toisaalla eletään päivä kerrallaan. Sitten on sellaisia paikkoja kuten maapallo.

Heidi Järvisen uskomaton esikoisteos Jäätyneet rauniot on nuorten fantasiaromaani, joka kertoo järjettömäksi muuttuvasta sisällissodasta, maailmoja tuhoavan voiman paluusta ja oman paikkansa löytämisestä. Nuoren sotilaan elämä muuttuu lopullisesti kun hän sotkeutuu tulevaisuuden mullistaviin tapahtumiin. Xiandra löytää uuden näkökannan sotaan ja kyseenalaistaa tekonsa.

ISBN 978-952-7066-72-0