KUSTANNUS HD

Päivi ja Santeri Kannisto — Lehdistötiedote

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 050 3639 195


Kustannus HD sai Kannistojen tietoverkkotrillerin

Loimaa, 14.7.2009

Kustannus HD kustantaa Päivi ja Santeri Kanniston kirjoittaman trillerin tietoverkkorikollisuudesta. Kirja on nimeltään Takaportti ja se julkaistaan syyskuussa. Kirjan päähenkilönä on internetiä työkseen suodattava poliisi.

"Kannistojen käsikirjoitus on mukaansatempaava ja vie lukijan kiehtovalle matkalle tietoverkkorikollisuuteen. Trilleri sijoittuu Tampereelle. Uskon kirjan kiinnostavan laajaa yleisöä ja tarjoavan aineksia myös jatkolle", kuvailee kustantaja Arto Pietilä.

Takaportissa hyödynnetään kirjoittajien osaamista tietoverkoista. Kirja sisältää tekniikkaa ymmärrettävästi esitettynä ja se kuvaa, minkälaisia vaaroja internetiin liittyy. Tarina vie lukijan mukanaan Suomesta Thaimaaseen ja itä-Venäjän perukoille verkkorikollisten kannoilla.

"Nykyajan rikokset tehdään verkoissa uhrien tietämättä. Rahat, henkilötiedot ja uhkaukset siirtyvät bittivirtoina yli maiden rajojen ilman, että virkavallalla on juurikaan mahdollisuuksia saada kasvottomia rikollisia kiinni", kertoo entinen avoimen lähdekoodin yrittäjä Santeri Kannisto.

Takaportissa pohditaan myös internetin suodatukseen ja tekniseen valvontaan liittyviä asioita virkavallan, rikollisten ja alalla toimivien yhtiöiden näkökulmista. Harmaa raha, lapsiporno ja nimettömät uhkaukset koskettavat meidän kaikkien elämää.

Tietoja Kustannus HD:stä

Kustannus HD on perustettu vuonna 2001. Yleiskustantamo on julkaissut noin 60 kirjaa ja 15 toista painosta. Kustannus HD tunnetaan hyvän kotimaisen kirjallisuuden kustantajana. Loimaalla sijaitsevan yrityksen kärkinimiin kuuluvat mm. Antti Tuuri ja tohtori Matti Tolonen. Kustannus HD:ltä ilmestyy syyskuun 15. päivä Antti Tuurin uusin romaani Suuri viljajuna Siperiasta, jonka esittely löytyy yhtiön verkkosivulta osoitteesta http://kustannushd.fi

Tietoja Päivi ja Santeri Kannistosta

Päivi ja Santeri Kannisto ovat vuonna 1970 syntyneitä vapaita kirjailijoita. Filosofian tohtori Päivi Kannisto työskenteli aiemmin liikkeenjohdon konsulttina ja Suomen Akatemian tutkijana. Santeri Kannisto tunnetaan yhtenä avoimen lähdekoodin pioneereista. Aikaisempia julkaisuja ovat Johtamisen pakolliset kuviot (Talentum, 2005), Kullattu kakkalapio (Siniplaneetta, 2007), Platinainen pilvenreuna (Amk-Kustannus, 2007) ja Asiakaspalvelu (sama, 2008).

Lisätietoja, haastattelu- ja arvostelukappalepyynnöt

Kustannus HD, kustantaja Arto Pietilä, gsm (050) 3639 195, sähköposti arto.pietila@kustannushd.fi. Arvostelukappalepyynnöt voi toimittaa samaan osoitteeseen.


Palaa kirjan sivulle