KUSTANNUS HD

Merja Sankelo

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 050 3639 195

Kirjailija Merja Sankelon tulevia tapahtumia:

Luento aiheesta " Rakkaustietoinen elämä ja henkinen kasvu"

Aika: su 16.10.2016 klo 13-14.45
Paikka: Hengen ja tiedon messut (miniseminaari), Helsingin suomalainen yhteiskoulu, Isonnevantie 8

Kirjailija on messuilla tavattavissa messupaikalla 297 koko tapahtuman ajan. Esittelyssä ja myynnissä ovat kirja
"Rakkauden voima elämässä" ja syksyn uutuuskirja
"Henkiparannuksen ihmeet — kävijöiden kokemuksia kuuluisassa Casa de Dom Inaciossa".

Kirjalijan yhteystiedot ovat: merja.sankelo@gmail.com
http://www.nordictrainingconsultation.comHenkiparannuksen ihmeet — Kävijöiden kokemuksia kuuluisassa Casa de Dom Inaciossa
Casa de Dom Inacio on kansainvälisesti tunnettu henkiparannuskeskus Brasiliassa. Sen on perustanut Joao Teixeira de Farias eli meedio Joao lähes neljäkymmentä vuotta sitten. Meedio Joao on transsissa parannustilaisuuksien ajan ja antaa kehonsa parantajahenkien eli entiteettien käyttöön. Tämä tarkoittaa, että entiteetit puhuvat Joaon kautta ja parantavat ihmisiä, jotka ovat tulleet hakemaan apua mm. erilaisiin vaivoihin ja sairauksiin. Monet ihmiset eri maista, mm. Suomesta, ovat parantuneet kokonaan tai saaneet erilaista apua Casasta.

Dosentti Merja Sankelo on tehnyt vuosina 2013-2015 laadullisen tutkimuksen, jossa on selvitetty Casassa käyneiden kokemuksia. Tutkimukseen osallistui kaksikymmentä henkilöä kuudesta eri maasta. Tulokset raportoidaan tässä kirjassa. Kirjoittaja on itse käynyt kaksi kertaa Casa de Dom Inaciossa ja kertoo avoimesti omista kokemuksistaan käyntien aikana.

Kirja Brasilialaisessa henkiparannuskeskuksessa käyneiden kokemuksista on kotimainen mielenkiintoinen uutuus, joka tarjoaa lukijalle monipuolista tietoa siitä, mitä Casassa oikein tapahtuu ja minkälaisia vaikutuksia siellä olemisella on ihmisten elämään.

ISBN 978-952-7066-61-4

Katso kirjaan liittyen:

Merja Sankelon haastattelu Rajatieto TV:ssä
Rakkauden voima elämässä
Tämä kirja kertoo universaalisesta rakkaudesta ja rakkauden eri ilmenemismuodoista sekä sen merkityksestä yksilön elämälle ja henkiselle kehitykselle. Kirja antaa avaimet onnelliseen ja rakkauden täyttämään elämään. Kun elämä perustuu rakkauden voimaan, olet löytänyt itsesi ja pystyt elämään entistä täysipainoisemmin ja nauttien jokaisesta hetkestä ja päivästä.

Dosentti Merja Sankelo on koulutukseltaan terveydenhuollon tohtori. Hän on tutkijauransa alusta lähtien ollut kiinnostunut parantumattomasti sairaiden hoidosta lähellä kuolemaa. Tutkiessaan aihealuetta hän törmäsi myös rajatiedon kirjallisuuteen ja kiinnostui itsensä henkisestä kehittämisestä. Useiden vuosien säännöllisen meditoinnin seurauksena hän sai yhteyden henkimaailmaan sekä siellä oleviin enkeleihin ja henkioppaisiin. Kirjassa henkioppaat kertovat rakkaudesta elämän voimana ja henkisestä kasvusta maanpäällisen elämän aikana. Lisäksi dosentti Sankelo kertoo miten hän itse heräsi rakkaustietoisuuteen ja minkälaista hänen oma edistymisensä henkisellä polulla on ollut.

ISBN 978-952-7066-09-6

Katso kirjaan liittyen:

Kuvia tapahtumista