KUSTANNUS HD

Reijo Nurmela

Ravikuja 1, 32200 Loimaa
puh. 041 5014 548

24.9.2018

Hei!

Näkyy olevan Sota-ajan kirjeitä jo aika kaukanakin: Amerikassa Kaliforniassa Stanfordin yliopiston kirjastossa.

Ovat kirjoittaneet Loimaa 2017 muotoon Loimma 2017. Tuo oheinen linkki pitäisi viedä Stanfordi yliopiston kirjaston sivuille tämän kirjan tietoihin.

T:Reijo

https://searchworks.stanford.edu/catalog?utf8=%E2%9C%93&search_field=search&q=Nurmela%2C+ReijoSota-ajan kirjeitä — Vampulan Kukonharjan Nurmelassa
Löytö ullakolta, veljesten kirjeet

Vanhat säilyneet kirjeet muuttuvat yhä kiinnostavimmiksi ajan kuluessa. Enemmän kuin muistelmat, silloin kirjoitetut kirjeet kertovat tarkemmin ja todenmukaisemmin ajan tapahtumista ja tunnelmista. Siksi kirjeet ovat erityisen arvokkaita.

Sota-ajan kirjeitä kirjoitettiin paljon. Sotaan joutuneet olivat erossa läheisistään. Rintamalla olevista oltiin kotijoukoissa alinomaa huolissaan. Kirje oli päivän kohokohta. Kotiväen piti selvitä entistä raskaammasta arjesta vähemmällä väellä.


ISBN 978-952-7244-15-9

Lue kirjaan liittyen:

Seutu-Sanomien artikkeli


Kukkamurhaajan tapaus ja muita juttuja
Turkulaisen Reijo Nurmelan esikoisteos Kukkamurhaajan tapaus ja muita juttuja on kirjoittajalleen pitkän harrastuksen huipennus, lyhyitä iskeviä juttuja ja tarinoita, jotka hän on huolellisesti poiminut galleriaansa lukijan iloksi. Nurmela kuuluu Volter-kirjoittajapiiriin, jossa vetäjänä on alkuvuosina toiminut runoilija Tommi Parkko. Volter-ryhmästä on tullut useita kirjailijoita. Leipätyönsä Reijo Nurmela on tehnyt sähköasentajana.

ISBN 978-952-7066-91-1